Blogginlägg exempel två

Jag heter Jeanette Byskata och jag är hästmassör från Österbotten. Hästar och djur har alltid haft en stor roll i mitt liv och redan som 16-åring beslutade jag mig för att börja jobba med hästar och flyttade till andra sidan Finland och började studera till hästskötare.

Åren har gått men kärleken till hästar har bestått och med tiden har jag haft möjligheten att studera och jobba allt mer med mitt stora intresse; hästars friskvård och välbefinnande. Jag är en livslång student och älskar att lära mig mera om mitt stora intresse, därför försöker jag ständigt utveckla mig själv och delta i olika utbildningar.

Jag har också egna hästar på vår gård i Småbönders och mitt hjärta klappar lite extra för hästuppfödning. Min fritid går åt till familjen, hästarna och hundarna men i övrigt gillar jag att vistas i naturen och att skapa på olika sätt.

Vastaa

Du kanske också gillar:

Search